O KATARINI

Katarina Črepinšek je pravna svetovalka, ki deluje predvsem na področjih gospodarskega prava, prestrukturiranja podjetij in insolventnega prava. Strankam svetuje tudi o vprašanjih upravljanja podjetij in trga vrednostnih papirjev. Zastopala je številna podjetja v zvezi s prisilno poravnavo, prestrukturiranjem dolga, prevzemi in združitvami in povezanimi vprašanji upravljanja. Prav tako zastopa stranke pred sodišči, v gospodarskih in insolventnih zadevah ter splošnih pravdnih zadevah.

Preden se je Katarina pridružila Odvetniški družbi Kirm Perpar je bila zaposlena v borzno posredniški družbi, kjer se je ukvarjala s prevzemi podjetij in pravom vrednostnih papirjev. Pred tem je delala v priznani slovenski pisarni, specializirani za gospodarsko in insolventno pravo.

Katarina ima LL.M iz Securities and Financial Regulations z Georgetown University Law Center. Prav tako pa ima opravljen pravosodni izpit v zvezni državi New York.

Članstva

Ameriška zbornica odvetnikov

Jeziki

Angleščina
Nemščina

Izobrazba

Univerza Georgetown (LL.M.)
Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta (LL.B.)

NOVICE

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP