ZAVAROVALNIŠTVO

Tradicionalno je zavarovalniška industrija ena najbolj reguliranih in kompleksnih sektorjev, ki zahteva pozornost pri vsaki podrobnosti. Nepristransko pravno svetovanje je ključnega pomena za vse uspešne zavarovalnice in pozavarovatelje. V Odvetniški pisarni Kirm Perpar vemo, kakšne so posebnosti zavarovalniške industrije in smo zato idealna pomoč za kateregakoli udeleženca v tej industriji.

Poznavanje specifične industrijske ureditve

Naša skupina strokovnjakov za zavarovanje nudi domačim in tujim strankam celovito pravno svetovanje, ki zajema vsa zavarovanja, življenjsko, premoženjsko zavarovanje in pozavarovanje specifičnih potreb. Imamo dober vpogled in dolgoletne strokovne izkušnje s pravim svetovanjem vodilnim akterjem. Naše storitve, posebej prilagojene zavarovalnicam in pozavarovateljem, vključujejo pomoč pri zadevah v zvezi z regulativnimi in skladnostnimi zahtevami, upravljanjem tveganj, razvojem zavarovalnih produktov in licenciranjem, strategijami za vstop na trg in prodajo, zastopanjem v sporih in izvrševanjem ter drugimi s tem povezanimi storitvami.

Našim strankam svetujemo tudi pri splošnih poslovnih zadevah, združitvah in pripojitvah, konkurenci / protimonopolnih politikah, IP, davkih, zaposlovanju, varstvu podatkov in zasebnosti ter prestrukturiranju.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP