ZAVAROVALNIŠTVO

Tradicionalno je zavarovalniška industrija eden najbolj reguliranih in kompleksnih sektorjev, ki zahteva veliko pozornosti. Nepristransko pravno svetovanje je ključnega pomena za vse uspešne zavarovalnice in pozavarovatelje.

Imamo dolgoletne strokovne izkušnje s pravnim svetovanjem vodilnim akterjem na zavarovalnem trgu. Naše storitve, posebej prilagojene zavarovalnicam, vključujejo pomoč pri zadevah v zvezi z regulativnimi in skladnostnimi zahtevami, upravljanjem tveganj, razvojem zavarovalnih produktov in licenciranjem, strategijami za vstop na trg in prodajo, zastopanjem v sporih in z njimi povezanimi postopki.

Našim strankam svetujemo tudi pri splošnih gospodarskih zadevah, združitvah in pripojitvah, konkurenci, protimonopolnih politikah, davkih, zaposlovanju, varstvu podatkov in zasebnosti ter prestrukturiranju.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP