PRIZNANJA IN OBJAVE

Odvetniško družbo KIRM PERPAR je priznana mednarodna agencija Legal 500 v letu 2020 ponovno prepoznala kot eno vodilnih slovenskih odvetniških pisarn. Lestvica po posameznih področjih izpostavlja ekipe in strokovnjake, ki svojim strankam zagotavljajo zanesljive in inovativne nasvete.

Mednarodna neodvisna bonitetna agencija IFLR 1000 nas je v letu 2020 prepoznala in uvrstila na svojo lestvico vodilnih odvetniških pisarn in odvetnikov na področju korporacijskega in finančnega prava ter na področju projektnega dela.

Tudi publikacija Chambers and Partners nas že od leta 2013 uvršča med vodilne slovenske odvetniške družbe.

*Objavljeno z dovoljenjem GLN Gide Loyrette Nouel

** Reproducirano z dovoljenjem Law Business Research Ltd. Getting the Deal Through: Real Estate 2018, (objavljeno novembra 2017; uredniki: Joseph Philip Forte, Sullivan & Worcester LLP). Za več informacij obiščite www.gettingthedealthrough.com.

*** Reproducirano z dovoljenjem Law Business Research Ltd. Ta članek je bil prvič objavljen v publikaciji Getting the Deal Through – Real Estate 2019 (objavljeno: januar 2019). Za več informacij obiščite www.gettingthedealthrough.com.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP