LETALSTVO IN LOGISTIKA

Še nikoli prej transportna in logistična industrija ni zaznala tako hitre rasti kot na današnjem globaliziranem trgu. Hitrost prevoza in nemotena logistika vseh dobrin, storitev ali informacij lahko odločajo o uspešnosti posla. Podjetja, ki želijo biti na vodilna na svojem področju, zaupajo naši industrijski strokovnosti in taktični miselnosti.

Letalsko pravo

Izkušnje imamo z zastopanjem letalskih prevoznikov in pokrivamo vse pravne vidike in poslovne dejavnosti naših strank: od registracije letal in regulativnih zadev do komercialnih odnosov, najema letal, splošnega obravnavanja odškodninskih zahtevkov in zastopanja letalskih družb in njihovih zavarovalnic v primeru zavarovalnih zahtevkov.

Strokovnost, na katero se lahko zanesete

Naša ekipa, ki je specializirana na transport in logistiko, svetuje domačim in tujim strankam o vseh zadevah, vključno s splošnimi poslovnimi in komercialnimi nasveti, skladiščenjem, distribucijo, pogodbenim upravljanjem, javnimi naročili, regulativno skladnostjo, zavarovanjem in obvladovanjem tveganja, carinskimi, uvoznimi in izvoznimi zadevami, tovornimi zahtevki, prevozi nevarnega tovora ter reševanjem gospodarkih in drugih sporov. Prav tako pomagamo pri okoljskih zadevah, kot so emisije CO2, embalaža in odlaganje.

Poleg vodilnih prevoznih in logističnih podjetij naša baza strank sega od podjetij, trgovcev na drobno, proizvajalcev, gradbenih podjetij do zdravstvenih in farmacevtskih podjetij.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP