O MATEJU

Matej Perpar je ustanovitveni partner družbe Kirm Perpar z bogatimi izkušnjami na področju gospodarskega prava ter združitev in prevzemov. Poleg tega, da je aktiven na omenjenih področjih, je Matej razvil strokovno znanje tudi na področju reševanja sporov, nepremičnin, insolvenčnega prava, zaposlovanja, varstva podatkov ter t.i. krminala 'belih ovratnikov'.

Matej je član Odvetniške zbornice Slovenije in aktivni član Slovensko-nemške gospodarske zbornice ter Britansko-slovenske gospodarske zbornice. Matej ima tudi certifikat ZNS, ki mu omogoča, da deluje kot član nadzornih svetov.

Matej redno prispeva članke v strokovnih pravnih publikacijah na področju gospodarskega prava, nepremičnin in kriminala belih ovratnikov. Skupaj z Ajdo Kuhar je prispeval slovensko poglavje za publikacijo Getting the Deal Through: Real Estate 2019. Nedavno je pripravil tudi študijo za Evropsko komisijo o pravu, ki se uporablja pri zavarovalnih pogodbah.

V Chambers & Partners Europe 2022 je bil Matej prepoznan kot obetaven odvetnik na področju reševanja sporov. Matej tudi vodi ekipo za reševanje sporov, ki so jo stranke še posebej pohvalile. "Gre za zelo izkušenega pravnika z veliko znanja na vseh relevantnih pravnih področjih in z veliko izkušnjami v kompleksnih sporih."

Matej Perpar je bil nominiran s strani Who's Who Legal 2023 kot globalni pravni strokovnjak na področju zasebnosti in zaščite podatkov ter na področju telekomunikacij in medijev.

"Matej Perpar izstopa po svojem praktičnem in komercialnem pristopu ter pravnem znanju."

Publikacija Legal 500

Članstva

Odvetniška zbornica Slovenije
Business Intelligence Center (BIC)
Slovensko-nemška gospodarska zbornica
Britansko-slovenska gospodarska Zbornica

Jeziki

Angleščina
Hrvaščina
Nemščina
Srbščina

Izobrazba

Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta (LL.B.)

NOVICE

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP