OKOLJSKO PRAVO

Okoljska vprašanja morda niso prva stvar, na katero pomislimo ob besedi gospodarski uspeh, vendar lahko nenazadnje upoštevanje ureditve okoljskega prava in obvladovanje povezanih vprašanj določi usodo projekta ali transakcije. Naša ekipa za okolje uporablja dolgoletne izkušnje in znanje za predvidevanje težav in zagotavljanje inovativnih rešitev.

Širok spekter storitev

Naši pravni strokovnjaki pomagajo strankam pri vseh vidikih okoljskega prava, vključno s svetovanjem o okoljskih vidikih trgovinskih poslov, regulativnih postopkih, sporih in sodnih postopkih ter okoljskih ocenah. Zastopamo stranke v upravnih in civilnih postopkih glede ravnanja z onesnaženim zrakom, zemljo ali vodo ter pomagamo pri nasvetih o korektivnih ukrepih, določanju okoljske odgovornosti, vodnem zakonu, zakonu o odpadkih, javnem zdravju, emisijskih kvotah in okoljskem obdavčenju.

Sledimo zakonodajnim spremembam

Naša okoljska ekipa je vedno na tekočem z najnovejšimi pravnimi dogajanji in ohranja dobre delovne odnose z lokalnimi oblastmi, tako da so naši strokovnjaki v najboljšem položaju, da pomagajo domačim in mednarodnim strankam pri njihovih okoljevarstvenih zadevah.

Poglobljeno poznavanje sektorja

Naše stranke so energetska in komunalna podjetja, gradbeni, nepremičninski in infrastrukturni akterji ter multinacionalke in podjetja iz področja okoljskih tehnologij.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP