ENERGETIKA, INFRASTRUKTURA IN RUDARSTVO

Energetska in infrastrukturna industrija ponujata veliko priložnosti v naši regiji. Vendar pa, če projekti in transakcije niso dobro strukturirani in premišljeni, je gospodarski uspeh daleč stran. Kirm Perpar podpira stranke s poglobljenim vpogledom v industrijo, z izjemnimi izkušnjami z učinkovitim in gospodarnim upravljanju njihovih energetskih ter infrastrukturnih poslov.

Celovita ponudba pravnih storitev

Naši strokovnjaki za energetiko in infrastrukturo nudijo strankam širok spekter pravnih storitev v tem sektorju, vključno z razvojem projektov, financiranjem, javno-zasebnimi partnerstvi in investicijami, nepremičninami in gradbeništvom, svetujejo pri regulativnih, okoljskih, tehnoloških in konkurenčnih zadevah ter pomagajo pri reševanju sporov. Strokovno znanje, ki ga naša ekipa nudi, obsega področja, kot so obnovljiva energija, nafta in plin, rudarstvo, elektrika, infrastruktura in javne komunalne službe. Naši strokovnjaki poznajo najnovejši razvoj in so vzpostavili trajnostne delovne odnose z lokalnimi oblastmi. To v kombinaciji z našim multidisciplinarnim pristopom k vprašanjem energetike in infrastrukture, našim strankam pomaga pri uresničevanju projektov.

Široko strokovno znanje na področju industrije

V naši bazi strank najdemo ponudnike energije, trgovce z energijo in emisijami, komunalna podjetja, elektro podjetja, podjetja, ki se ukvarjajo z obnovljivimi viri energije, finančne institucije, vlagatelje in razvijalce, kot tudi vladne in upravne organe.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP