O SARI

Sara je odvetnica in mediatorka. Ima večletne izkušnje iz odvetništva in gospodarstva. Domačim in tujim strankam svetuje s področij gospodarskega in civilnega prava, imigracijskega, delovnega in insolvenčnega prava, prava intelektualne lastnine, energetskega prava in družinskega prava.

Izkušnje ima s skrbnimi pregledi podjetij, združitvami in prevzemi. Strankam svetuje tudi s področij nepremičninskega in gradbenega prava. Stranke zastopa v civilnih in gospodarskih sporih ter pri kompleksnejših gospodarskih pogajanjih.

Sara ima odličen občutek za potrebe ljudi in celovito rešitev spora in velik pomen daje komunikaciji in skupnemu iskanju najugodnejšega izida za stranko. Izurjene mehke veščine reševanja sporov ji omogočajo, da strankam tako v vlogi odvetnice, kot mediatorke, pomaga najti rešitev, ki jim individualno najbolj ustreza. 

Sara je soavtorica prispevka o Sloveniji v publikaciji Doing Business 2017: Equal Opportunity for All: Enforcing Contracts, ki jo izdaja Svetovna banka. Deluje tudi kot mediatorka pri Mediacijskem centru Odvetniške zbornice Slovenije in kot zunanja mediatorka pri Ministrstvu za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti.

Članstva

Odvetniška zbornica Slovenije

Jeziki

Angleščina
Slovenščina
Španščina

Izobrazba

Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta

NOVICE

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP