ZAPOSLOVANJE IN PRISELJEVANJE

Vedno večji pomen človeških virov in njihovo učinkovito upravljanje sta ključnega pomena za vsak posel. Odvetniška pisarna Kirm Perpar ponuja vrhunsko svetovanje na področju zaposlovanja in dela, kar strankam pomaga, da se lahko osredotočijo na svoje temeljne vrednote in moč, saj vedo, da naši strokovnjaki skrbijo za vse zakonske obveznosti.

Gre za ljudi

Naša odlična ekipa za zaposlovanje daje človeškim virom in njihovemu upravljanju velik pomen za uspešno poslovanje. S strankami sodelujemo tako, da se takoj odzovemo na vprašanja v povezavi z delovnimi mesti in zagotovimo rešitve, prilagojene ciljem naših strank, kadrovskim strategijam in kulturi podjetja. Naši strokovnjaki za zaposlovanje pomagajo pri vseh vprašanjih, povezanih z zaposlovanjem in delovnim pravom. Našim strankam ponujamo celoten sklop storitev zaposlovanja - strateški razvoj, svetovanje in zagovorništvo.

Dokazljivi dosežki

Imamo dolgoletne izkušnje in dokazljive izkušnje s pomočjo strankam v vseh vidikih odnosov na delovnem mestu, vključno s posameznimi in kolektivnimi delovnimi spori, spodbudami, diskriminacijo, izvršnimi imenovanji in odhodi, množičnim odpuščanjem, disciplinskimi postopki, plačevanjem vodilnih kadrov in ugodnostmi, reorganizacijami in poslovnimi prestrukturiranji, delovnimi razmerami, zdravstvenimi in varnostnimi zadevami ter vprašanji upravljanja podjetij. Prav tako imamo močne pravne izkušnje in redno zastopamo stranke (posameznike ali kolektive) v sporih o delovnih razmerjih pred slovenskimi sodišči.

Immigration Law Experts

In terms of immigration law, we help multinational companies with their successful transfer of human resources across borders. Our legal advisors handle all matters evolving around the transfer, such as support regarding the acquisition of domestic work permits, residency permits and assistance in relation to taxation.

Svetovanje v vseh industrijah

Stranke iz številnih panog zaupajo našim storitvam na področju zaposlovanja in priseljevanja, vključno s strankami iz avtomobilske in predelovalne industrije, bankami, strankami, ki se ukvarjajo s finančnimi storitvami, gradbeništvom, energetiko, maloprodajo in potrošniškimi izdelki, zdravstvom, farmacijo in bioznanostjo, zavarovalništvom, mediji in telekomunikacijami, programsko opremo, informacijsko tehnologijo, tehnologijo in elektroniko.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP