ZAPOSLOVANJE IN PRISELJEVANJE

Učinkovito in pošteno upravljanje s človeškimi viri je ključnega pomena za vsak posel. Odvetniška pisarna Kirm Perpar ponuja svetovanje na področju zaposlovanja, dela in priseljevanja, kar strankam pomaga, da se lahko osredotočijo na svoj temeljni posel.

Za ljudi gre

Naša ekipa se zaveda pomembnosti človeških virov in njihovega upravljanja in ve, da so pogoj za uspešno poslovanje. S strankami sodelujemo tako, da se hitro odzovemo na vprašanja v povezavi z delovnim pravom in zagotovimo zakonite rešitve, prilagojene ciljem naših strank, kadrovskim strategijam in kulturi podjetja. Strankam nudimo celoten sklop storitev, ki izhajajo iz delovnega prava. Imamo bogate izkušnje z zastopanjem pred delovnimi sodišči.

Pravo tujcev in priseljevanja

Na področju prava tujcev in priseljevanja pomagamo multinacionalnim podjetjem pri uspešnem pretoku človeških virov med državami. Naši pravni svetovalci se ukvarjajo s širokim spektrom zadev v zvezi z napotitvijo delavcev v druge države, med drugim pomagajo pri pridobivanju nacionalnih delovnih dovoljenj, dovoljenj za bivanje in v davčnih zadevah.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP