DAVČNO PRAVO

Davki in obdavčitve so vedno prisoten dejavnik za vsako podjetje. Pameten in dobro strukturiran pristop k davkom lahko pomaga prihraniti. Naši strokovnjaki za davčno pravo imajo dolgoletne izkušnje pri davčnem svetovanju in nudijo splošno davčno svetovanje javnim in zasebnim podjetjem glede vseh davčnih vidikov poslovanja v Sloveniji.

Podkovana skupina strokovnjakov za davčno pravo

Naša podkovana ekipa strokovnjakov nudi zanesljivo davčno svetovanje. Poleg davčnega načrtovanja in optimizacije svetujemo tudi domačim in mednarodnim strankam pri davčnih zadevah v zvezi s poslovnimi združitvami in pripojitvami ter prestrukturiranji, nepremičninami, prenosom davka, DDV-jem in posrednimi davki, dvojnim obdavčevanjem, carinami in trošarinami, obdavčenjem v zvezi z zaposlovanjem in davčnim usklajevanjem. Za naše stranke urejamo tudi vse spore, povezane z davki.

Specializirano industrijsko znanje in izkušnje

Z našim multidisciplinarnim pristopom k obdavčitvi v kombinaciji z našim specializiranim znanjem in izkušnjami na področju industrije, lahko strankam iz katere koli industrije ponudimo prilagojene davčne nasvete.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP