NEPREMIČNINE IN GRADBENIŠTVO

Odvetniška pisarna Kirm Perpar je vedno na tekočem z najnovejšim razvojem v industriji in lahko svetuje pri vseh vrstah projektov, naj si bo to na področju poslovnih, industrijskih ali stanovanjskih nepremičnin.

Komercialno zanesljiv nasvet

Naša nepremičninska praksa usmerja stranke pri različnih transakcijah z nepremičninami v Sloveniji. Ekipa ima poglobljeno razumevanje lokalnega trga in zakonodaje ter si prizadeva zagotoviti najboljše možno pravno svetovanje. Svetujemo pri vseh nepremičninskih in gradbenih zadevah, vključno z razvojem projektov, pridobivanjem in odtujitvijo nepremičnin, prodajo in povratnim najemom, skupnimi podjetji, financiranjem, sporazumi (npr. pogodbe o najemu, pogodbe o gradbenih delih itd.) in pogodbami (FIDIC itd.), upravljanjem objektov, gostinstvom in prostim časom, obdavčitvijo, nepremičninskimi spori v zvezi z nepremičninami in spori glede gradnje.

Sistematičen in podroben pristop

Naši svetovalci vedno upoštevajo okoljske posledice pri svetovanju pri nepremičninah in gradbenih zadevah in zato proaktivno obravnavajo in odpravljajo morebitne ovire v procesu.

Multidisciplinarno strokovno znanje

Svetujemo različnim strankam, od gradbenih in razvojnih podjetij do upravljavcev premoženja, bank, investicijskih skladov in nepremičninskih skladov, zasebnih in institucionalnih vlagateljev, zasebnega kapitala, upravljanja objektov in svetovalcev za nepremičnine – vsi ti zaupajo v naše znanje o industriji.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP