NEPREMIČNINE IN GRADBENIŠTVO

Odvetniška pisarna Kirm Perpar je vedno na tekočem z najnovejšim razvojem industrije in lahko svetuje pri različnih projektih, na področju poslovnih, industrijskih in stanovanjskih nepremičnin. Svetujemo pri vseh nepremičninskih in gradbenih zadevah, pri razvijanju projektov, pridobivanju in odtujitvi nepremičnin, prodaji in povratnim najemom, skupnih vlaganjih, financiranju, pri sklepanju pogodb (npr. najemne pogodbe, pogodbe o gradbenih delih, FIDIC pogodbe itd.), upravljanju objektov, obdavčitvi ter pri nepremičninskih sporih.

Sistematičen pristop

Naši svetovalci v pravnih mnenjih vedno upoštevajo okoljske posledice, ki se lahko pojavijo pri nepremičninah in drugih gradbenih projektih. Proaktivno obravnavajo in odpravljajo vse morebitne ovire v procesu.

Multidisciplinarno strokovno znanje

Svetujemo različnim strankam, od gradbenih in razvojnih podjetij, do upravljavcev premoženja, bank, investicijskih skladov in nepremičninskih skladov. Poleg svetovanja vodilnim akterjem na področju nepremičnin, pomagamo tudi podjetjem v avtomobilski industriji, strankam v potrošniških zadevah, transportnim podjetjem in pri dejavnostih v zvezi z infrastrukturo in energetiko.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP