ZDRUŽITVE IN PREVZEMI

Zapleteni posli združitev, pripojitev in transakcij zasebnega lastniškega kapitala v časovno občutljivih okoliščinah, zahtevajo sposobnega in izkušenega svetovalca za usmerjanje strank skozi kompleksno množico predpisov in zahtev.

Kirm Perpar nudi praktično in poslovno usmerjeno gospodarsko svetovanje vsem vrstam investitorjev. Osredotočamo se predvsem na javne in zasebne združitve ter prevzeme, prodajo delnic, razdelitve, dražbe, privatizacijo, strateška partnerstva in skupna vlaganja (joint ventures).

Visoka odzivnost

Verjamemo, da sta odzivnost in pravočasno zagotavljanje storitev bistvenega pomena v današnjem zahtevnem poslovnem okolju. Odzivamo se hitro in poskrbimo, da izpolnimo pričakovanja naših strank.

Dolgoletne izkušnje in poznavanje industrije

Odlikujejo nas dolgoletne izkušnje in poglobljeno poznavanje industrije. Naše stranke vključujejo akterje iz različnih sektorjev: avtomobilska industrija, finančni skladi, zasebni in institucionalni vlagatelji, energetska podjetja, IT ter medijska in telekomunikacijska podjetja.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP