ZDRUŽITVE IN PREVZEMI

Visoko zapleteni posli združitev in pripojitev ter transakcij zasebnega lastniškega kapitala v časovno občutljivih okoliščinah, zahtevajo sposobnega in močnega svetovalca za usmerjanje strank skozi kompleksni kaos zakonskih predpisov in zahtev. Odvetniška pisarna Kirm Perpar ponuja praktične nasvete za vse vrste vlagateljev.

Poslovno spretni pravni svetovalci

Naša močna ekipa pravnih svetovalcev z izkušnjami posebno pozornost namenja svetovanju pri združitvah in pripojitvah. Svetovala je že pri številnih odmevnih poslih v Sloveniji. V središču našega dela na tem področju so javne in zasebne združitve in prevzemi, prodaja delnic, dražbe, privatizacije, strateška partnerstva in skupna vlaganja.

Odzivna pravna podpora

Verjamemo, da sta odzivnost in pravočasno zagotavljanje storitev bistvenega pomena v današnjem zahtevnem poslovnem okolju. Odzivamo se hitro in skrbno delamo, da izpolnimo pričakovanja naših strank.

Multidisciplinarni pristop

Naša ekipa za združitve in pripojitve ter zasebni kapital tesno sodeluje z bančnimi in finančnimi, davčnimi, nepremičninskimi in gradbenimi oddelki, službami za reševanje sporov, za zaposlovanje in IP, ki zagotavljajo, da se s tem multidisciplinarnim pristopom pokrijejo vsi vidiki transakcije.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP