TRGOVINA NA DROBNO IN POTROŠNIŠKO BLAGO

Ta hitro razvijajoča se industrija zahteva od svojih udeležencev hitrost in drugačno razmišljanje, da bi pridobili in ohranili dober tržni delež. S svojim dolgoletnim strokovnim svetovanjem na področju trgovine na drobno in potrošniških izdelkov je Odvetniška pisarna Kirm Perpar idealna za zagotavljanje prilagojenega pravnega svetovanja za stranke iz tega sektorja, ki je zelo konkurenčen in spremenljiv.

Poglobljen vpogled v industrijo

Naša skupina za trgovino na drobno in potrošniške izdelke svetuje strankam glede vseh pravnih zadev. Naše storitve vključujejo nasvete o strategijah rasti, združitvah in pripojitvah ter strateških zavezništvih, naložbah in izstopih, regulativnih in usklajevalnih zadevah, IP in upravljanju blagovnih znamk, upravljanju dobavne verige in logistiki. Dobro poznamo lokalno zakonodajo in imamo strokovno tehnično znanje in izkušnje, da tako lahko zagotovimo najboljšo možno storitev, ki strankam omogoča trajnostno rast in razvoj poslovanja.

Nasveti z izkušnjami

Stranke Odvetniške pisarne Kirm Perpar so mali domači trgovci na drobno, regionalni akterji in multinacionalke, ki poslujejo pod več različnimi sodnimi oblastmi, do proizvajalcev in dobaviteljev. Nasvete posredujemo vsem strankam v skladu z njihovimi posebnimi situacijami ter potrebami in zahtevami.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP