KMETIJSTVO IN ŽIVILSKA PREDELAVA

Kmetijstvo je od nekdaj igralo pomembno vlogo v družbi. Danes so v ospredju prizadevanja, da bi kmetijstvo postalo bolj trajnostno in okolju prijazno. V ta namen so bili sprejeti številni predpisi, ki so povzročili spremembe v panogi. Kmetijstvo in živilska predelava sta povezani z mnogimi gospodarskimi dejavniki, zato je pravna pomoč ključnega pomena.

Strokovnost

Svetujemo o širokem spektru zadev, vključno s svetovanjem v nepremičninskih zadevah, v zvezi s pravicami kmetovalcev, lastništvom zemljišč in najemniških sistemov, zavarovanjem, financiranjem, distribucijo, označevanjem živil, uvozom/izvozom, konkurenci in v davčnih zadevah. Z našim strokovnim znanjem na tem področju smo sposobni zagotoviti pravno podporo, ki vam bo pomagala doseči vaše poslovne cilje.

Poglobljeno poznavanje industrije

Stranke, ki jih zastopamo, vključujejo akterje na področju proizvodnje hrane, predelave hrane, prehranskih dopolnil, embalaže ter distributerje, financerje in investitorje.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP