KMETIJSTVO IN ŽIVILSKA PREDELAVA

Kmetijstvo je od nekdaj igralo pomembno vlogo, da pa bi postalo bolj trajnostno in okolju prijazno, so bile sprejete številne politike, ki so povzročile spremembe v industriji. Kmetijstvo in živilska predelava sta povezana z mnogimi gospodarskimi dejavniki, pravna pomoč pa resnično lahko pomaga. Odvetniška pisarna Kirm Perpar nudi poglobljeno znanje o panogi in svojim strankam nudi poslovno svetovanje.

Nišno strokovno znanje

Naši strokovnjaki s področja kmetijstva in živilske predelave svetujejo o številnih pravnih vprašanjih, vključno s svetovanjem o nepremičninskih zadevah, kot so kmetovalne pravice, lastništvo zemljišč in najemniških sistemov, uporaba gnojil, pesticidov, vode in semen, zavarovanje, financiranje, pravice živali, distribucija, označevanje živil in pijač, trženje, uvoz / izvoz, konkurenca in davčne zadeve. Razumemo potrebe kmetijskih in živilsko-predelovalnih podjetij in zato lahko predvidimo potrebe in zahteve naših strank. Z našim znanjem na tem področju smo zmožni zagotavljati pravno podporo, ki vam bo pomagala pri doseganju poslovnih ciljev.

Poglobljeno poznavanje industrije

Stranke, ki jih zastopamo, vključujejo številne akterje v industriji, kot so vodilna farmacevtska podjetja, proizvajalce, kmetijske konglomerate, podjetja s področja proizvodnje hrane, predelave hrane, pakiranja hrane, pa tudi distributerje, financerje in vlagatelje.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP