ODVETNIŠKA DRUŽBA

Kirm Perpar je neodvisna odvetniška družba s sedežem v Ljubljani, specializirana za področje gospodarskega prava. Pravno pomoč nudimo pravnim osebam: podjetjem, finančnim inštitucijam, državnim organom ter občinam. Naše delo pogosto zajema mednarodne investicijske projekte, ki se raztezajo na območje več jurisdikcij.

Kot člani združenja SELA (The South East Legal Alliance) strankam zagotavljamo zanesljivo čezmejno podporo tudi v najzahtevnejših poslovnih transakcijah. Članice omrežja SELA prihajajo iz osmih različnih pravnih sistemov in se uvrščajo med najbolj renomirane odvetniške pisarne v svojih jurisdikcijah.

Stranke so naša prioriteta

V odvetniški pisarni Kirm Perpar svetujemo strankam in skrbimo za zaščito njihovih interesov. Zagotavljamo hitro odzivnost, izčrpne pravne nasvete in zanesljive pravne rešitve. Zadovoljstvo strank je najpomembnejši faktor našega uspeha.

Osredotočenost na razumevanje potreb naših strank

Vzamemo si čas, da temeljito spoznamo poslovni model vsake stranke. Na ta način lahko učinkovito zaščitimo njene interese ter jo obvarujemo pred pravnimi tveganji. Z opisanim pristopom strankam zagotavljamo individualno prilagojene pravne storitve.

Poznavanje industrije, izkušnje in poglobljeno pravno znanje

Stranke cenijo naš osebni pristop in strokovost. Z dolgoletnimi izkušnjami in poglobljenim poznavanjem sodne prakse ter veljavne zakonodaje skupaj s strankami iščemo optimalne pravne rešitve.

Mednarodne povezave

Odvetniška pisarna Kirm Perpar je članica regionalnega omrežja SELA, ki združuje neodvisne odvetniške pisarne, z namenom svetovanja strankam na teritorju celotne Jugovzhodne Evrope. Članice omrežja SELA prihajajo iz osmih različnih pravnih sistemov in spadajo med najbolj renomirane odvetniške pisarne v svojih jurisdikcijah. SELA združuje člane iz območja bivše Jugoslavije (Slovenija, Hrvaška, Bosna in Hercegovina, Srbija, Makedonija in Črna Gora), Bolgarije in Albanije.

Kirm Perpar je članica Grimaldi Legal Alliance. Gre za mednarodno partnerstvo pod okriljem ene vodilnih italijanskih odvetniških družb - Grimaldi Studio Legale, s podružnicami v Milanu, Rimu, Bariju, Parmi, Bruslju, Londonu, Luganu in New Yorku, s štiriinštiridesetimi partnerji in več kot 180 odvetniki. Grimaldi Alliance združuje vedno več odvetniških pisarn iz celega sveta; neposredno z njo sodelujejo visoko usposobljeni nacionalni strokovnjaki; zveza je zgrajena na podlagi načela “vse na enem mestu” (one stop shop), kar strankam zagotavlja enostavno podporo pri poslovanju v mednarodnem okolju.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP