O NAS

Kirm Perpar je smo neodvisna odvetniška družba s sedežem v SlovenijiLjubljani, specializirana za področje gospodarskega prava.

Zavezani smo k zagotavljanju vrhunskih pravnih storitev, odličnemu vpogledu v različna področja industrije ter k poglobljenemu poznavanju lokalnega trga. Vlagamo v razumevanje poslovanja svojih strank ter njihovih strateških ciljev. Slednje je, skupaj s predanostjo poklicni integriteti, eden od temeljnih dejavnikov, ki prispeva k ugledu naše pisarne.

Ključna področja našega delovanja obsegajo svetovanje na področju gospodarskega, konkurenčnega in insolvenčnega prava, pri prevzemih in združitvah, skupnih vlaganjih, skrbnih pregledih, na področju nepremičninskega in delovnega prava.

Stranke so naša prioriteta

V odvetniški družbi Kirm Perpar svetujemo strankam in skrbimo za zaščito njihovih interesov. Zagotavljamo odzivnost, izčrpne pravne nasvete in zanesljive pravne rešitve. 

Razumeti, kaj je najbolj pomembno

Vzamemo si čas, da temeljito spoznamo poslovni model naše stranke. Le na ta način lahko učinkovito zaščitimo interese naše stranke ter jo učinkovito obvarujemo pred pravnimi tveganji.

Strokovnost

Naše temeljno vodilo je strokovnost. Skupaj s strankami iščemo optimalne pravne rešitve na najvišji kakovostni ravni. Z osebnim pristopom se trudimo, da je delo z nami prijetna izkušnja. Odzivnost in zagotovitev storitev v najkrajšem možnem času sta ob današnjem tempu poslovnega okolja prav tako bistvenega pomena.

Naše stranke

Pravne storitve nudimo predvsem pravnim osebam iz različnih sektorjev in industrij, kot so bančništvo, energetika, zdravstvo in farmacevtska industrija, avtomobilska industrija, kemična in petrokemična industrija, mediji in IT.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP