REŠEVANJE SPOROV

Pravni spori so lahko dolgotrajni in dragi. Naši odvetniki poskrbijo, da so zadeve obravnavane skrbno in v skladu s specifičnimi potrebami ter zahtevami strank.

Naša ekipa za reševanje sporov svetuje domačim in mednarodnim strankam v sporih, ki potekajo pred sodišči in v arbitražnih postopkih. Posebej se osredotočamo na gospodarske spore, vključno s spori v povezavi z razlago in izpolnjevanjem obveznosti iz pogodb, nelojalno konkurenco, garancijskimi zadevami, pogodbeno škodo, zavarovalniškimi zahtevki itd.

Alternativno reševanje sporov (ARS)

Naši odvetniki imajo poleg izkušenj z zastopanjem v sodnih postopkih izkušnje tudi v svetovanju in zastopanju strank v postopkih alternativnega reševanja sporov (ARS), na primer pri pogajanju in sklenitvi zunajsodnih poravnav, arbitraži ter mediaciji.

Poglobljeno poznavanje industrije

Zastopamo široko paleto strank iz različnih industrij, kot so avtomobilska in predelovalna industrija, banke, gradbeništvo, trgovine na drobno, energetika, finančne storitve, zavarovalništvo, zdravstvo, farmacija in bioznanost, IT, telekomunikacije in mediji.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP