O SANI

Sana je odvetnica v družbi Kirm Perpar. Osredotoča se na gospodarsko pravo, reševanje sporov, intelektualno lastnino, zaposlovanje in varstvo podatkov. Sana vodi ekipo na področju intelektualne lastnine in se osredotoča predvsem na vidike intelektualne lastnine pri transakcijah, na temeljne pravice, registracije blagovnih znamk, avtorske pravice in na spore glede intelektualne lastnine.

Na področju zaposlovanja Sana strankam redno svetuje o različnih vidikih delovnih razmerij, kot so sklepanje in prenehanje pogodb o zaposlitvi ter pravice in obveznosti, ki izhajajo iz delovnega razmerja. Prav tako ima dober vpogled v varstvo osebnih podatkov in svetuje strankam o različnih vidikih zakonodaje varstva podatkov, vključno s prenosom podatkov in pripravo pravilnikov o zasebnosti, pogojih uporabe, politikah glede piškotkov in različnih regulativnih vprašanjih.

Sana ima izkušnje na področju letalskega prava, pri čemer je na tem področju svetovala že veliko domačim in mednarodnim strankam, zlasti glede registracije letal in najema letal. Pred kratkim je zagotovila pravno podporo v zapletenem primeru davčnega spora, ki je vključeval pristojnosti več evropskih držav.

Članstva

Odvetniška zbornica Slovenije

Jeziki

Angleščina
Hrvaščina
Nemščina

Izobrazba

Univerza v Mariboru, Pravna fakulteta (LL.B.)

NOVICE

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP