KONKURENČNO PRAVO

Konkurenčno pravo in z njim povezane politike in obveznosti so pomembni dejavniki za vsako podjetje, ki želi biti ali ostati vodilno na trgu. V zadnjih letih so regulatorni organi nenehno dvigovali standarde glede tržne ureditve, ki poskuša odpraviti nelojalno prakso.

Obsežno pravno svetovanje

Naša priznana praksa s področja konkurence in protimonopolne politike ponuja obsežno pravno svetovanje, ki se nanaša na zadeve nadzora združitev, tržne in sektorske preiskave, zlorabo prevlade, državno pomoč ter zastopanje strank pred Slovensko agencijo za varstvo konkurence. Zlasti se osredotočamo na obveščanje o koncentracijah (združitve, pridobitev nadzora) - določanje pravnih in ekonomskih pogojev koncentracije, opredelitev relevantnih trgov in analizo vpliva koncentracije na domačem in mednarodnem trgu. Poleg tega naši usposobljeni in dobro izurjeni odvetniki svetujejo na področju omejevalnih ravnanj, omejevalnih sporazumov in zlorab prevladujočega položaja. V zvezi s tem nudimo odlične storitve pri urejanju pogodbenih razmerij, zlasti na področju distribucije, franšize, dobave, licenciranja in drugih oblik poslovnega sodelovanja.

Poglobljen vpogled v industrijo

Naša široka baza strank ceni naš poglobljen vpogled v industrijo v kombinaciji z brezhibnim pravnim nasvetom. V Odvetniški pisarni Kirm Perpar se osredotočamo na različna področja, med drugim na gradbeništvo, telekomunikacije, naravne vire in energijo, finančne storitve, prehrambene izdelke, igre na srečo, zavarovalništvo, IT in kemikalije.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP