O JANU

Jan se podrobneje ukvarja z gospodarskim pravom, konkurenčnim pravom, bančništvom in financami ter z reševanjem sporov. Vodi tudi ekipo pisarne, ki se ukvarja s konkurenčnim pravom. Osredotoča se predvsem na protimonopolno zakonodajo, vključno s svetovanjem o dolgoročni konkurenci in protimonopolnih strategijah; podaja nasvete v primerih nadzora združevanja, glede skladnosti, v revizijah in pri oblikovanju programov skladnosti.

Jan ima široko paleto bančnih in finančnih izkušenj, vključno s svetovanjem o čezmejnih posojilih, zavarovanih z več različnimi vrstami vrednostnih papirjev, financiranjem nakupov, financiranjem nepremičninskih projektov in financiranjem sredstev.

Kot partner v odvetniški družbi Kirm Perpar se Jan pri gospodarskem pravu osredotoča na javne in zasebne združitve in prevzeme, skupna vlaganja, odcepitve in odkup ter hkrati ponuja celovito svetovanje strankam na dnevni bazi.

Kot izkušen litigator Jan rešuje kompleksne spore. Zastopa stranke v različnih vrstah sodnih postopkov in tudi v mednarodnih arbitražnih postopkih.

Poleg tega ima Jan izkušnje tudi na področju farmacije in zdravstva, saj je svetoval zdravstvenim in farmacevtskim podjetjem v zvezi s pogodbami, usklajenostjo in regulativnimi zadevami, kliničnimi preskusi, promocijskimi in oglaševalskimi dejavnostmi, konkurenčnim pravom, spori in z vprašanji intelektualne lastnine. Pogosto prispeva tudi članke k publikaciji »Getting the Deal Through – Life Sciences«.

"Jan Gorjup ima odlično pravno znanje in celovito poznavanje industrije; ve, kako se osredotočiti ne le na pravne vidike, ampak tudi na splošne poslovne vidike."

Publikacija Legal 500

Članstva

Odvetniška zbornica Slovenije

Jeziki

Angleščina
Hrvaščina
Nemščina
Srbščina

Izobrazba

Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta

NOVICE

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP