ODVETNIŠKA DRUŽBA

Kirm Perpar je neodvisna odvetniška družba s sedežem v Ljubljani, specializirana za področje gospodarskega prava. 

Zavezani smo k zagotavljanju kakovostnih pravnih storitev. Imamo odličen vpogled v različna področja gospodarskih dejavnosti ter stremimo k poglobljenemu poznavanju lokalnega trga. Vlagamo v razumevanje poslovanja svojih strank in njihovih strateških ciljev. Slednje je, skupaj s predanostjo poklicni integriteti, eden od temeljnih dejavnikov, ki prispeva k uspehu in ugledu naše pisarne. 

NOVICE

 • in Novice 2022, SELA

  Novice združenja SELA Q2 2022

  Na voljo je najnovejši pregled najpomembnejših zakonodajnih sprememb držav članic združenja SELA....
 • in IFLR1000, Novice 2022

  Kirm Perpar tudi v letu 2022 na lestvici IFLR1000

  Mednarodna neodvisna bonitetna agencija IFLR1000 nas je tudi letos prepoznala in uvrstila na svojo lestvico vodilnih odvetniških pisarn in odvetnikov na področju korporacijskega in finančnega prava. Na področju korporacijskega in finančnega prava smo bili ponovno uvrščeni v ‘Tier 3’. Prav tako pa so nas prepoznali kot pomembne tudi na p...
 • in Novice 2022, SELA

  SELA Webinar: Russia Sanctions: the Impact on Companies in SEE Region

  Partner naše odvetniške družbe, Matej Perpar, je kot predavatelj sodeloval v drugem delu spletnega seminarju združenja SELA z naslovom ‘Russia Sanctions: the Impact on Companies in SEE Region’ ki je potekal 26. maja 2022. V svojem prispevku se je osredotočil na perspektivo EU glede sankcij, izzivov v različnih panogah, poslovnih izstopo...

SPOZNAJ EKIPO

Odvetniška družba Kirm Perpar je sestavljena iz izkušene ekipe odvetnikov in pravnih strokovnjakov, ki zagotavljajo zanesljivo pravno svetovanje in zastopanje tudi v najzahtevnejših poslovnih transakcijah.

Andrej Kirm

Poslovodeči partner

Zelo je cenjen njegov, strankam prijazen, pristop. Andrej je dobro podkovan na področju prevzemov in združitev, na področju poslovnega ter gospodarskega prava ter tudi na monopolnem področju in področju vrednostnih papirjev.

Odkrij več...

Matej Perpar

Partner

Mater Perpar ima strokovne izkušnje s področja energetike in gospodarskih javnih služb, nepremičnin in zavarovalništva.

Odkrij več...

Jan Gorjup

Partner

Jan je speciliziran za konkurenco in protimonopolno politiko, za področje bančništva in financ, za poslovno in gospodarsko pravo ter reševanje sporov.

Odkrij več..

Sana Koudila

Odvetnica

Sana se osredotoča na intelektualno lastnino, davčno pravo, bančništvo in finance ter sodne postopke.

Odkrij več...

Sara Vrhunc

Odvetnica, zunanja sodelavka

Sara je odvetnica in mediatorka. Ima večletne izkušnje iz odvetništva in gospodarstva. Domačim in tujim strankam svetuje s področij gospodarskega in civilnega prava, imigracijskega, delovnega in insolvenčnega prava, prava intelektualne lastnine, energetskega prava in družinskega prava.

Odkrij več...

Leon Ribič

Odvetnik, zunanji strokovni sodelavec

Leon je svetovalec pri Kirm Perpar. Svetuje na področju bančnega, finančnega, korporacijskega prava (z M&A) in splošnega gospodarskega prava...

Odkrij več...

Luka Žnidarič

Odvetniški kandidat

Luka je odvetniški kandidat pri Kirm Perpar. V preteklosti je uspešno sodeloval s številnimi domačimi in tujimi podjetji...

Odkrij več...

Nika Fabjančič

Odvetniška kandidatka

Nika je odvetniška kandidatka pri Kirm Perpar. Ukvarja se predvsem z gospodarskim, delovnim in civilnim pravom.

Odkrij več...

Primož Krpič

Odvetniški pripravnik

Primož je odvetniški pripravnik pri Kirm Perpar. V največji meri se ukvarja z delovnim, civilnim in gospodarskim pravom ter pravom varstva potrošnikov.

Odkrij več...

Nika Škorjanc

Vodja pisarne - poslovni razvoj

Nika je odgovorna za organizacijo vseh administrativnih nalog in postopkov, ki se tičejo pisarne.

Odkrij več...

Lisa Suzanna Hartmans

Vodja pisarne

Lisa Suzanna Hartmans v odvetniški družbi Kirm Perpar opravlja vlogo vodje pisarne. Zadolžena je za administracijo in ostale naloge, vezane na pisarno.

Odkrij več...

E-NOVICE

Prijavite se na naše glasilo in si zagotovite obveščenost o aktualnih pravnih temah in dogodkih.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP