TELEKOMUNIKACIJE, MEDIJI IN TEHNOLOGIJA

V telekomunikacijski, medijski in tehnološki industriji prevladujejo nenehni tehnični razvoj in inovacije. Hitrost sprememb v tem sektorju je ogromna in lahko odloča o pionirski vlogi podjetja in o končnem uspehu poslovanja. Odvetniška pisarna Kirm Perpar ima poglobljeno strokovno znanje in ve, kaj je najpomembnejše.

Celovite pravne storitve

Naša ekipa za telekomunikacije, medije in tehnologijo nudi celoten spekter pravnih storitev, povezanih z neprekosljivim industrijskim znanjem in izkušnjami. Naše storitve vključujejo nasvete o splošnih podjetniških zadevah, prevzemih in združitvah in skupnih vlaganjih, regulativnih vprašanjih, konkurenci / protimonopolni politiki, zavarovanju sredstev, prestrukturiranju, upravljanju informacij ter pomoč pri komercialnih pogodbah s kupci in dobavitelji, zlasti glede vprašanj varstva podatkov in zasebnosti. Stranke podpiramo tudi v zvezi z delitvijo infrastrukture, plačilnimi sistemi za mobilne naprave, računalništvom v oblaku, vsebinskim in spletnim avtorstvom ter aplikacijami.

Tehnično spretna ekipa

Naša tehnično spretna ekipa je posebej usmerjena v pravno posvetovanje v zvezi z avtorskimi pravicami, patenti, blagovnimi znamkami in drugimi vidiki intelektualne lastnine v telekomunikacijski, medijski in tehnološki industriji.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP