VARSTVO PODATKOV

Varstvo podatkov in zasebnost sta trenutno zelo pereči temi, zlasti zaradi uveljavitve "nove" splošne uredbe o varstvu podatkov v Evropski uniji. Čeprav je vedno več strogih predpisov in budnih nadzornih organov to ne pomeni, da je obdelava podatkov nemogoča. S pomočjo naših visoko usposobljenih strokovnjakov za varstvo podatkov, lahko stranke dobijo pametne pravne nasvete za uskladitev poslovanja z zakonom.

Celostne storitve za varstvo podatkov

Naša ekipa za varstvo podatkov svetuje o celotnem obsegu varstva podatkov, kar vključuje zbiranje podatkov ter njihovo obdelavo in prenos, zasebnost in varnost, revizije varnosti podatkov in nasvete glede skladnosti, sporov, trženja. Poseben poudarek namenjamo GDPR in strankam nudimo podrobne nasvete glede skladnosti in učinkovite posodobitve obstoječih poslovnih struktur in procesov, da bi izpolnile nove zahteve.

Poglobljeno poznavanje sektorja

Ker je varovanje podatkov in zasebnost vprašanje, ki skrbi vsakogar, smo ponosni na to, da imamo široko paleto strank iz različnih industrij, od tehnoloških podjetij, medijev in telekomunikacijskih družb, maloprodaj do farmacevtskih podjetij, bank, ter podjetij s področja finančnih storitev, energetike ter avtomobilske in predelovalne industrije.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP