FARMACIJA IN ZDRAVSTVO

Ker sta farmacija in zdravstvo dve od najbolj reguliranih industrij, se morajo podjetja v tej panogi prilagoditi številnim zahtevam in obveznostim. Odvetniška pisarna Kirm Perpar ima dolgoletne izkušnje s svetovanjem na tem področju, kar se kaže v razumevanju same industrije in problemov, ki se v njej pojavljajo.

Strokovnost

Naša ekipa svetuje pri sklepanju gospodarskih pogodb, skladnosti in regulativnih zadevah, kliničnih preizkušanjih, promocijskih in oglaševalskih dejavnostih, konkurenci in protimonopolnih politikah, sporih in vprašanjih v zvezi z intelektualno lastnino. Imamo bogate izkušnje na področju predpisov o zdravilih in medicinskih pripomočkih, uvoznih in prometnih dovoljenjih, farmacevtskega oglaševanja, donacij in sponzorstev. Ekipa našim farmacevtskim strankam svetuje tudi glede protimonopolnih in protikorupcijskih predpisov.

Širok obseg izkušenj

Naše stranke so farmacevtska podjetja, proizvajalci in distributerji zdravil, medicinskih pripomočkov ter prehranskih dopolnil, lekarniške verige in ponudniki zdravstvenih storitev.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP