GOSPODARSKO PRAVO

V današnjem poslovnem okolju je neprecenljivo imeti dobro in trdno podlago za razvoj podjetja. V odvetniški družbi Kirm Perpar svetujemo podjetjem glede njihovih obveznosti v svetu, kjer podjetja postajajo vse bolj odgovorna za vse deležnike.

Celovito pravno svetovanje

Naša ekipa za gospodarsko pravo nudi strankam celovito paleto pravnih storitev v zvezi s poslovnimi in gospodarskimi zadevami. Poleg splošnih zadev gospodarstva, kot so upravljanje podjetij, skladnost in regulativne zadeve, podpora notranjim pravnim timom, so naši strokovnjaki specializirani za ustanavljanje podjetij, razrešitve, spremembe v podjetjih, prenose podjetij (vključno s čezmejnimi nasveti) in pogodbe. V smislu gospodarskega prava nudi Kirm Perpar natančen pravni nasvet, vključno s pomočjo pri oglaševanju in trženju, pri komercialnih pogodbah, distribucijskih vprašanjih ter franšizah.

Dolgoletne izkušnje in poznavanje industrije

Naše dolgoletne izkušenje in podroben vpogled v industrijo pomagajo našim strankam in hkrati dodajajo vrednost njihovemu poslovanju. Naše stranke vključujejo akterje iz zasebnega in javnega sektorja, kot so multinacionalke, domača podjetja, finančne institucije, skladi, zasebni in institucionalni vlagatelji, ponudniki energije, mediji in telekomunikacije, državne ustanove in občine.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP