AVTOMOBILSKA IN PREDELOVALNA INDUSTRIJA

Zaradi globalno povečane konkurence in stroškovne učinkovitosti se je lokalna avtomobilska in predelovalna industrija znatno razvila in ponuja veliko možnosti. Za uspešno sodelovanje v tem sektorju je Odvetniška družba Kirm Perpar ustanovila panožno skupino s strokovnjaki za avtomobilsko in predelovalno industrijo, ki domačim in tujim strankam pomagajo doseči poslovne cilje.

Celovito pravno svetovanje

Naša ekipa zagotavlja zaokroženo, celovito pravno svetovanje vsem udeležencem na trgu. Svetujemo pri splošnih zadevah podjetij in gospodarstva, pri združitvah in pripojitvah, konkurenci / protimonopolni politiki, reševanju sporov, prestrukturiranju, bančništvu in financah ter intelektualni lastnini. Posebna pozornost je namenjena pomoči strankam pri naložbah ter vseh povezanih storitvah, kot so poslovne združbe, komercialne pogodbe, zaposlovanje, nepremičnine in gradbeništvo ter okoljska vprašanja.

Multidisciplinarni pristop

Zastopamo vodilne nacionalne in mednarodne avtomobilske družbe, proizvajalce in sestavljavce, pa tudi banke, finančne institucije in splošne posojilodajalce. Naše stranke cenijo naš zanesljive in natančne nasvete, poglobljeno strokovno znanje o industriji ter naš multidisciplinaren pristop, ki zagotavlja dodatno vrednost za njihovo poslovanje.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP