AVTOMOBILSKA IN PREDELOVALNA INDUSTRIJA

Zaradi globalno povečane konkurence in stroškovne učinkovitosti se je lokalna avtomobilska in predelovalna industrija znatno razvila in ponuja veliko možnosti za domače in mednarodne akterje.

Celovito pravno svetovanje

Naša ekipa zagotavlja celovito pravno svetovanje vsem udeležencem na trgu. Svetujemo pri združitvah in pripojitvah, konkurenci, protimonopolni politiki, reševanju sporov, prestrukturiranju, bančništvu in financah ter intelektualni lastnini. Posebno pozornost namenjamo pomoči strankam pri novih investicijah v degradirana območja in povezanih storitvah, kot so poslovne združitve, gospodarske pogodbe, zaposlovanje, nepremičnine, gradbeništvo in okoljska vprašanja.

Multidisciplinarni pristop

Imamo veliko izkušenj s svetovanjem domačim in mednarodnim avtomobilskim družbam, proizvajalcem in sestavljavcem, pa tudi bankam, finančnim institucijam in posojilodajalcem.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP