PROSTI ČAS

Industrija za prosti čas je zahteven in zelo konkurenčen sektor. Za uspeh se morajo stranke osredotočiti na svojo osnovno dejavnost in ne skrbeti glede pravnih vprašanj. Naši strokovnjaki za prosti čas vedo, kaj je v igri, in strankam nudijo brezhibne nasvete za njihovo poslovanje.

Celovite pravne storitve

Naši strokovnjaki za prosti čas nudijo strankam širok spekter pravnih storitev, vključno s svetovanjem o gradnji in razvoju, licenciranju, financiranju, pogodbami o upravljanju, skupnim vlaganjem, okoljskih vprašanjih, obdavčitvi, prestrukturiranju, zaposlovanju, varstvu podatkov in zasebnosti ter logistiki in prevozu.

Celovit pristop k poslovanju

Z našo multidisciplinarno oceno pravnih vprašanj v industriji za prosti čas Odvetniška pisarna Kirm Perpar strankam nudi celovit pristop k njihovim zadevam in daje najboljše možne nasvete za njihove specifične potrebe.

Naše stranke so razvijalci, posojilodajalci, vlagatelji, finančne institucije ter podjetja iz igralniške in potovalne industrije. Some of our clients include developers, lenders, investors, financial institutions as well as companies from the gaming and travel industries.

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP