Kirm Perpar nadaljuje svoj mednarodni razvoj z vstopom v partnerstvo Grimaldi

22. maj, 2019

Partnerstvo Grimaldi je združenje neodvisnih odvetniških pisarn pod vodstvom ene vodilnih italijanskih odvetniških pisarn - Grimaldi Studio Legale s podružnicami v Milanu, Rimu, Bariju, Parmi, Bruslju, Londonu, Luganu in New Yorku. Partnerstvo Grimaldi se s tem širi še na dodatne države in ponuja neposredno sodelovanje z visoko usposobljenimi strokovnjaki po principu “vse na enem mestu”.

Mednarodno partnerstvo se je pričelo 1. aprila 2019, ko je v partnerstvo vstopila španska odvetniška pisarna Amat & Vidal-Quadras (AVQ). V partnerstvo so se nato vključile še odvetniške pisarne iz Albanije (Hoxha, Memi & Hoxha), Bosne in Hercegovine (Dimitrijević & Partneri), Bolgarije (Dimitrov, Petrov & Co), Hrvaške (Žurić i Partneri), Severne Makedonije (Apostolska & Partners), Srbije in Črne gore (Bojović, Drašković, Popovič in partnerji) ter Slovenije (Kirm Perpar).

"Cilj ustanovitve partnerstva Grimaldi je mednarodno uveljaviti našo pisarno, pri tem pa ostati blizu strankam v njihovih temeljnih dejavnostih na mednarodnih trgih, pri čemer se zanašamo na kakovost in izkušnje našega podjetja ter naših partnerjev v zavezništvu" je povedal Francesco Sciaudone, direktor Grimaldi Studio Legale. Več informacij je na voljo na spletni strani: http://www.grimaldilex.it/en/grimaldi-alliance/.

OSTALE NOVICE

TOP