Kirm Perpar ponovno na lestvici IFLR1000

14. september 2023

Naša odvetniška pisarna Kirm Perpar je bila priznana s strani IFLR1000 , svetovno znane pravne bonitetne agencije. IFLR1000 je med najbolj spoštovanimi pravnimi bonitetnimi agencijami na svetu, opravijo raziskavo s celovitimi metodami ocenjevanja, skupaj s povratnimi informacijami kolegov in strank.

Ponosni smo, da smo na področju finančnega in podjetniškega sektorja med slovenskimi odvetniškimi pisarnami prejeli uvrstitev "Tier 3". To kaže na našo predanost zagotavljanju vrhunskih storitev, zlasti na finančnem in podjetniškem področju. Eden od naših partnerjev je omenil: "So zanesljivi in imajo občudovanja vredno poglobljeno pravno znanje o lokalnem trgu. Komunikacija z njimi je vedno enostavna."

Prav tako so nas prepoznali na področju razvoja projektov, kjer smo dosegli uvrstitev v. "Tier 4". Številnim projektom smo pomagali do uspeha, saj smo zagotovili, da so pravno utemeljeni. Stranka je zapisala: "So zelo uspešna, zelo ugledna odvetniška pisarna v Sloveniji in sodelovanje z njimi je vedno enostavno."

S temi uvrstitvami odvetniška pisarna Kirm Perpar potrjuje svojo zavezanost potrebam naših strank.

OSTALE NOVICE

TOP