O AJDI

Ajda je odvetnica pri Kirm Perpar. Deluje predvsem na področju zaposlovanja, gospodarskega prava ter varstva podatkov. Ajda svetuje strankam pri vseh vrstah delovnih razmerij, vključno s individualnimi in kolektivnimi delovnimi spori, spodbudami, diskriminacijo, izvršilnimi imenovanji in odhodi, množičnimi odpuščanji, disciplinskimi postopki, nagrajevanjem in prejemki, reorganizacijami in poslovnim prestrukturiranjem, delovnimi pogoji, zdravstvenimi in varnostnimi zadevami ter z vprašanji upravljanja podjetij. Hkrati redno sodeluje tudi pri sporih glede zaposlovanja pred slovenskimi sodišči.

Ajda ponuja širok spekter znanja o gospodarskih zadevah, vključno s splošnimi zadevami in svetovanjem na dnevni bazi, ustanavljanjem podjetij, z regulativnimi zadevami in skladnostjo, pa tudi s problemi, povezanimi s pogodbami.

Na področju varstva podatkov Ajda zagotavlja zanesljivo pravno svetovanje glede zbiranja podatkov, njihove obdelave in prenosa, zasebnosti in varnosti, revizije varstva podatkov in glede skladnosti, pri sporih in trženju v skladu z najnovejšimi zakonodajnimi direktivami.

Članstva

Odvetniška zbornica Slovenije

Jeziki

Angleščina
Nemščina
Hrvaščina

Izobrazba

Univerza v Ljubljani, Pravna fakulteta

NOVICE

STOPITE V STIK Z NAMI

Če imate za nas posebno zahtevo, potrebujete pravno pomoč ali bi želeli o kakšnih koli drugih vprašanjih govoriti neposredno z enim od naših zaposlenih, nas prosimo kontaktirajte.

TOP